официален дистрибутор на:
Trimble Spectra Precision Renishaw
 
 

Trimble TSC3

  • Функционалност
  • Технически характеристики
  • Допълнителна информация

Контролер Trimble® TSC3®

Trimble TSC3 е най-новият контролер в богатата гама от надеждни полеви компютри на Trimble. Той е изключително здрав и е проектиран така, че да покрие и най-високите стандарти за издръжливост. Осигурява бърза работа с полевия софтуер Trimble Access, както и достатъчно мощност за работа с допълнителни приложения, базирни на Windows® платформа.

Чрез вградения в контролера GSM/GPRS модем, вие разполагате с постоянна безжична връзка с интернет. Това позволява на полевия софтуер Trimble Access да улесни постоянния поток от информация между полето и офиса. Вие можете да синхронизирате данните между полето и офиса в реално време чрез софтуера Trimble AccessSync, да сваляте и качвате всичко, от което се нуждаете - измервания, изчисления и анализи, където и когато това е необходимо, като трансферът на данните е по-бърз и надежден от когато и да било.

Вграден GPS: Може да го използвате при интегрирано измерване с опцията “GPS search”, a също така и за бърза навигация при търсенето на триангулачни точки или други обекти.

Вграден компас: Показва вярната посока, дори когато се намирате в покой или се движите назад.

Интуитивен интерфейс: Наблюдавайте, контролирайте и управлявайте своите измервания директно върху големия, ярък, с висока резолюция, цветен LCD, сензорен екран. С опцията за избор между стандартна или QWERTY клавиатура въвеждането на данни е по-бързо и лесно от всякога.

Напълно безкабелен: Bluetooth® технологията позволява премахване на кабелите в геодезическите системи. Чрез вградения 2.4 GHz радио модем (опция) можете да управлявате роботизираните системи на Trimble.

Напълно оборудван, новият контролер на Trimble - TSC3 ще направи вашата работа на полето още по-ефективна.