официален дистрибутор на:
Trimble Spectra Precision Renishaw
 
 

Trimble SX10

  • Функционалност
  • Технически характеристики
  • Допълнителна информация

 

Trimble SX10

СКАНИРАЩА ТОТАЛНА СТАНЦИЯ TRIMBLE SX10

един наистина революционен инструмент

 

Trimble SX10 напълно предефинира стандартите за "сканираща" тотална станция,  като осигурява най-иновативното и комплексно решение на специалистите по геодезия, инженеринг и сканиране в света. Trimble SX10 променя напълно досегашните стандарти за събиране на данни на полето. Този иновативен инструмент ви предоставя неповторима гъвкавост при заснемането на детайлни 3D облаци от точки, реалистични изображения с висока резолюция, или при извършването на високо точни класически геодезически измервания, позволявайки ви да заснемете точно това, от което се нуждаете, спестявайки време и пари при изпълнението на всеки проект.

 

Новата технология Lightning 3DM на Trimble за измерване на разстояния позволява на SX10 да бъде едновременно високоточна тотална станция и истински бърз 3D скенер, нещо непостигнато от никого другиго до сега. Базиран на доказани технологии като MagDrive™, SurePoint™, Autolock® и други, Trimble SX10 ви гарантира бързина, точност и надеждност. Напълно интегриран за работа с полеви софтуери Trimble Access™ и Trimble Business Center, SX10 ще позволи на вас и вашия екип да свършите всяка една задача бързо и надеждно, без излишни разходи.

 

С Trimble SX10 събирате наситени 3D облаци от точки със скорост до 26,600 Hz, с висока точност в целия диапазон на сканирате от до 600 m. Благодарение на интуитивния софтуер Trimble Access, събраните с Trimble SX10 данни от сканиране, независимо дали сте направили пълно или частично сканиране, се „регистрират“ напълно автоматично и са напълно съвместими с данните получени от класически измервания.

Уникалното интегриране на усъвършенстваната технология Тrimble Vision в корпуса на SX10, ви дава възможност да управлявате целия работен процес през екрана на контролера благодарение на поточно стрийминг видео в реално време, както и да правите високо качествени, метрични снимки с висока резолюция.

 

Характеристики

  • Комбинира геодезия, картиране и високоскоростно 3D сканиране в едно революционно решение;
  • Технологията Lightning 3DM на Trimble осигурява диапазон на сканиране до 600 м с постоянна висока точност и скорост до 26 600 точки в секунда;
  • Подобрената технология Trimble VISION™ позволява бързо и лесно заснемане на метрични изображения с висока резолюция;
  • Пълна интеграция с познати работни софтуери, като Trimble Access и Trimble Business Center;
Модел SX10
Ъглова точност 1''
EDM технология Lightning 3DM
EDM точност      1 mm + 1.5 ppm Prism / 2.0 mm + 1.5 DR
Тип Robotic
Максимално разстояние 5,500 m
Допълнителни функции Scanning & enhanced VISION
Скорост на сканиране 26,000 точки в секунда
Обхват на сканиране 600 m
Клас на лазера и входна защита        Laser Class 1m & IP55