официален дистрибутор на:
Trimble Spectra Precision Renishaw
 
 

Trimble S9/S9 HP

  • Функционалност
  • Технически характеристики
  • Допълнителна информация

 

Trimble S8

ТОТАЛНА СТАНЦИЯ TRIMBLE S9/S9 HP

висока производителност с възможно най-високата точност

 

 

Независимо дали вашия проект включва мониторинг, тунелиране или е с друго тясно специализирано приложение, решението за вас е тотална станция Trimble S9/S9 HP. Инструментът съчетава всички топ полеви технологии с най-високо ниво на точност и най-съвременни инженерни функции. Резултатът е високопроизводителна система, създадена за изпълнение дори на най-взискателните задачи.

 

Цялостна система за инженерни приложения

Тоталната станция Trimble S9/S9 HP оперира с полеви софтуер Trimble Access™ и софтуер за обработка на данни Trimble® 4D Control™, чрез които предлага завършено решение за всички видове инженерни дейности.

Със своята ъглова точност от 0.5” и EDM прецизност от 1.0 mm + 2 ppm (Prism) / 2.0 mm + 2 ppm (DR), Trimble S9 е оборудванa с уникални характеристики, като:

 

  • Trimble® FineLock™ технология - представлява сканиращ сензор с тесен обсег на действие. Тя дава възможност на Trimble S9 да открива целта си, независимо от разположението на околните призми. Това е особено полезно в инженерни задачи като изследване на деформации и строителство на тунели, където се използват много призми, разположени на близки разстояния една от друга.
  • Иновативни Trimble VISION и SureScan технологии - Trimble VISION™ технологията ви позволява да наблюдавате зрителното поле на инструмента без да се връщате до триногата. Измервайте директно от контролера, чрез стрийминг видео в реално време.Технологията Trimble SureScan ви дава възможността бързо и ефективно да събирате на полето информацията, която ви е необходима, като същевременно пестите време спрямо традиционните методи за измерване.
  • Технология Locate2Protect за контрол на активите в реално време
  • Технология MagDrive Servo за директно електромагнитно задвижване с вграден серво/ъглов сензор
  • Съвместимост с всички контролери на Trimble, оборудвани с иновативния полеви софтуер Trimble Access
  • 10 Hz-ов високоскоростен, синхронизиран изход на данни. Това помага данните да бъдат събирани с по-висока скорост и по-голяма точност, например при извършване на мониторинг на железопътна линия, призмата може да бъде поставена на вагонетка или дрезина, която ще се движи с висока скорост. Станцията позволява бърз пренос на данни без компромис в точността.