официален дистрибутор на:
Trimble Spectra Precision Renishaw
 
 

Trimble S8

  • Функционалност
  • Технически характеристики
  • Допълнителна информация

 

Trimble S8

ТОТАЛНА СТАНЦИЯ TRIMBLE S8

несравнима функционалност и разнообразие при геодезическите измервания и строителството на съоръжения

 

 

Тоталната станция S8 е най-съвременната роботизирана тотална станция на Trimble. Тя предлага висока продуктивност при геодезически измервания и специални инженерни задачи, като следене на деформации и строителство на тунели.

 

Цялостна система за инженерни приложения

Тоталната станция Trimble S8 оперира с полеви софтуер Trimble Access™ и софтуер за обработка на данни Trimble ® 4D Control™, чрез които предлага завършено решение за всички видове инженерни дейности.

Със своята ъглова точност от 0.5” и EDM прецизност от 0.8 mm + 1 ррm, Trimble S8 е оборудванa с уникални характеристики, като:

 

  • Trimble ® FineLock ™ технология - представлява сканиращ сензор с тесен обсег на действие. Тя дава възможност на Trimble S8 да открива целта си, независимо от разположението на околните призми. Това е особено полезно в инженерни задачи като изследване на деформации и строителство на тунели, където се използват много призми, разположени на близки разстояния една от друга.
  • 10 Hz-ов високоскоростен, синхронизиран изход на данни. Това помага данните да бъдат събирани с по-висока скорост и по-голяма точност, например при извършване на мониторинг на железопътна линия, призмата може да бъде поставена на вагонетка или дрезина, която ще се движи с висока скорост. Trimble S8 позволява бърз пренос на данни без компромис в точността.
  • Trimble eProtect ™ предлага 4-цифренa парола срещу неоторизиран достъп.
S8 additional info