официален дистрибутор на:
Trimble Spectra Precision Renishaw
 
 

Trimble S7

  • Функционалност
  • Технически характеристики
  • Допълнителна информация

 

Trimble S7 - Autolock или Robotic с множество технологии

 

Тоталната станция Trimble® S7 съчетава в себе си възможностите на класическа тотална станция с тези на 3D скенер и наземна фотограметрична станция. Сега имате възможност да съберете цялата ви необходима за даден обект информация само с един единствен инструмент.

Тоталната станция Trimble S7, в комбинация с интуитивния полеви софтуер Trimble Access™ и мощния геодезически офис софтуер Trimble Business Centre, ви позволяват да събирате облаци от токи, и да създавате подробни и точни 3D модели, подкрепени от реалистични форотекстури. Всичко това се превръща в една мощна система издигаща продуктивността ви на едно ново ниво. Вградените технологии SureScan, Trimble VISION™, FineLock™, DR Plus и много други, обезпечават бързото, точно и качествено изпълнение на всеки ваш проект.

 

Технология SureScan

С технологията Trimble SureScan пестите време на полето и в офиса. Тази технология ви дава възможността бързо и ефективно да събирате информацията, която ви е необходима, за да създадете цифрови модели на терена (DTM), да извършите изчисления на обема и да направите топографски измервания по-бързо, отколкото при традиционните методи за измерване.

 

Усъвършенствана технология Trimble VISION

Технологията Trimble VISION ви позволява да управлявате целия работен процес, без да поглеждате през окуляра на станцията, само с посочване през екрана на контролера, благодарение на стрийминг видео в реално време. Също така тази технология ви позволява да направите единични или 360° (HDR) снимки, който да използвате в офиса за извличането на координати на точки, които не сте заснели на място, като по този начин да не пропуснете нищо, което ви е необходимо.

  • Trimble DR Plus далекомер за по-бързи, по-точни и по-далечни измервания
  • Locate2Protect за контрол на активите в реално време