официален дистрибутор на:
Trimble Spectra Precision Renishaw
 
 

Trimble S3 Servo, Autolock, Robotic

  • Функционалност
  • Технически характеристики
  • Допълнителна информация
Trimble S3 Servo

ВСИЧКО НЕОБХОДИМО ЗА ЕФИКАСНОТО ИЗВЪРШВАНЕ НА ГЕОДЕЗИЧЕСКИТЕ ВИ ДЕЙНОСТИ

 

Всичко, от което се нуждаете, за да извършите геодезическите си дейности е включено в комплекта на роботизираната тотална станция Trimble S3. Изключително точен и надежден инструмент, с интегриран радио-модем, интелигентен контролер Trimble TSC2 със софтуер по ваш избор, вградена батерия с голям капацитет, двойно зарядно устройство и 360°-ва призма.

Kонтролерът Trimble TSC2®, който е част от това решение, е един от най-надеждните полеви компютри и може да работи с избран от Вас софтуер: Trimble Access, Trimble Survey Controller или Trimble Survey Manager. Роботизираната система Trimble S3 се предлага чрез международната дилърска мрежа на Trimble. Нашите дилъри разпололагат с широки познания и осигуряват качествено обучение на високо ниво, сервизни услуги и он-лайн помощ за подобряване на вашата продуктивност.

Без значение дали подготвяте нов геодезически екип, подменяте старото оборудване или започвате нова задача, Вие може да разчитате на роботизираната тотална станция на Trimble S3, за да изпълните добре своята задача.

 

Ключови характеристики:

* Всичко, от което се нуждаете, за да изпълнявате ефективно геодезическата си работа

* Проектирана на базата на доказаната и надеждна технология на Trimble

* Надеждност, осигурена от качествено обучение на високо ниво, сервизни услуги и он-лайн помощ

* Основа за интегрирано измерване