официален дистрибутор на:
Trimble Spectra Precision Renishaw
 
 

Trimble R4 GPS/GNSS

  • Функционалност
  • Технически характеристики
  • Допълнителна информация

 

GNSS СИСТЕМА TRIMBLE R4 - НАДЕЖДНОСТ ПРИ ОПРЕДЕЛЯНЕТО НА ВСЯКА ТОЧКА


  • Нов GNSS чип Trimble Maxwell™ 6 с 220 канала и Trimble R-Track технология за сателитно проследяване
  • Гъвкава система за измервания в RTK и PP режим
  • Ергономична и напълно безкабелна конфигурация
  • Възможност за избор на различни нива на GNSS функционалност - GLONASS, Galileo, BeiDou (COMPASS)

Като лидер в GNSS технологиите, вече 25 години решенията на Trimble се базират на предоставянето на характеристики, които геодезистите оценяват всеки ден – точност, стабилност и здравина.

 

В резултат, GNSS системата Trimble R4 е лека, ергономична и напълно безкабелна конфигурация, идеалното решение за геодезисти, които се нуждаят от доказана и лесна за използване GNSS технология, работеща и при най-сурови условия. Обновеният приемник Trimble R4 - модел 3 е с нов GNSS чип Trimble Maxwell™ 6 с 220 канала и Trimble R-Track технология за проследяване на сателетните сигнали. С опции за вграден UHF или 3G модем и в комбинация с новия компактен, надежден и многофункционален контролер Trimble Slate с полеви софтуер Trimble Access, осигуряващ свобода и лекота на работа при събирането и споделянето на данни, Trimble R4 е GNSS решение, на което можете да разчитате при определянето на всяка точка.

 

Trimble R-Track

 

Trimble R-Track е усъвършенствана технология за проследяване на сателитните сигнали. Trimble R-Track (Signal Prediction) компенсира слабите сигнали или сигналите от сателити, разположени в ниска орбита, които са необходими за получаване на корекции при RTК. Тази технология позволява по-дълго запазване на точността, дори и след прекъсването на RTK сигнала, а новият комуникационен протокол CMRx осигурява максимална компресия на корекциите, за оптимизиране на преноса на данни, като поддържа всички съществуващи сателитни навигационни системи и осигурява максимална точност на позициониране.

 

За да задоволи потребностите на геодезистите навсякъде по света, които ежедневно се доверяват на Trimble при всяко свое измерване, приемникът Trimble R4 - модел 3 се предлага стандартно с GPS L1, L2 L1C, L2C, SBAS и QZSS, като разполага и с възможност за ъпгрейд за работа с GLONASS, Galileo и BeiDou (COMPASS).

 

Trimble R4