официален дистрибутор на:
Trimble Spectra Precision Renishaw
 
 

Trimble R2

  • Функционалност
  • Технически характеристики

 

Trimble R2

GNSS приемник Trimble R2

 

Професионално геопространствено решение със субметрова до сантиметрова точност за разнообразни ГИС и геодезически приложения

 

ГНСС приемникът Trimble® R2 се предлага в различни конфигурации според индивидуалните предпочитания на потребителя, като предлага пълна свобода за избор на необходимата точност и ГНСС функционалност.

 

Със субметрова до сантиметрова точност, Trimble R2 е решението за висока продуктивност в широк диапазон от задачи, съчетавайки се идеално с работния процес. Независимо дали за картиране на обекти или извършването на прецизни измервания при надзорни дейности, пътни работи, минни или строителни площадки, локализиране на подземна инфраструктура като тръби и кабели, гъвкавият Trimble R2 е целесъобразното средство за професионалистите в областта на геодезията и ГИС. Лесен за настройка и работа, Trimble R2 се свързва с всички полеви компютри на Trimble, контролери опериращи с Trimble Access™ софтуер и други мобилни смарт устройства, с различни операционни системи и платформи.

 

Със своя 220-канален чип Trimble Maxwell™ 6 Trimble R2 поддържа приемането на сигнали от всички спътникови навигационни и корекционни системи за събирането на надеждни висококачествени данни в реално време и последваща обработка. Постигането на висока точност в реално време е възможно с гъвкавия избор между корекции от традиционните RTK, VRS мрежи до Trimble RTX™ услуги, достъпни както през спътников сигнал, така и през интернет. Интегрираната в Trimble R2 технологията Floodlight™ за редуциране ефекта от спътниковото засенчване, осигурява надеждни и точни данни дори в трудни ГНСС условия. С тази съвременна технология работата на полето се услеснява с осезаемо, като се гарантират повече успешни позиционирания при наличието на сериозни прегради като дървесни корони и сгради, които нарушават спътниковите сигнали.

 

Характеристики

  • Професионално решение за геодезически задачи и ГИС приложения, изискващи от метрова до сантиметрова точност;
  • Лесно събиране на данни чрез сдвояване с устройства като смартфони, таблети или ръчни устройства Trimble;
  • Лесен за настройка, работа и поддръжка;
  • Поддържа всички навигационни и корекционни системи за събирането точни данни на всяко място и по всяко време;
  • Trimble Maxwell 6 чипа с 220 канала и водеща технология GNSS за обработка на сигналите;
   
Модел R2
RTK точност  10 mm хоризонтална / 20 mm вертикална
Канали 220
Антена вградена
UHF радио получаване
xFill не
Памет 48 MB
Мобилност връзка      Външна
Сателити GPS, GLONASS, Galileo, BeiDou, SBAS