официален дистрибутор на:
Trimble Spectra Precision Renishaw
 
 

Trimble M3

  • Функционалност
  • Технически характеристики
  • Допълнителна информация
Trimble M3

Здрава и прецизна тотална станция от Trimble: Trimble M3

Механичната тотална станция Trimble ® M3 съчетава здрава конструкция с практическа функционалност на хардуера и софтуера. Когато пристигнете на работната площадка, просто извадете Trimble ® M3 от кутията и започнете своята работа. Тази здрава и надеждна механична тотална станция осигурява бързи и точни измервания, независимо от условията, при които работи.

Тоталната станция Trimble M3 е изключително лесна за използване. Интуитивния софтуер и лесния начин на работа означават, че вашият екип няма да губи излишно време за допълнителни обучения.

От геодезистите на Trimble за геодезисти като вас!

Само един геодезист знае от какво имат нужда геодезистите. А в Trimble квалифицирани геодезисти разработват продукти, които знаят, че ще бъдат полезни на професионалисти като вас, за да си свършат работата ... всеки път. Така че, когато вие инвестирате в тотална станция, Trimble е името, на което можете да се доверите. Тоталната станция Trimble M3 ви дава достъп до една дългогодишна репутация в развитието на геодезически инструменти от най-високо качество. А нашата поддръжка 24 часа в денонощието навсякъде по света означава, че никога не сте сами и геодезистите на Trimble са готови да подадат ръка, когато имате нужда от помощ.