официален дистрибутор на:
Trimble Spectra Precision Renishaw
 
 

Trimble M1

  • Функционалност
  • Технически характеристики
  • Допълнителна информация
Trimble M1

Надеждност за вашата геодезическа работа с Trimble M1

 

Механичната тотална станция Trimble ® M1 е гъвкав, лесен за използване конвенционален инструмент, който осигурява надеждност на достъпна цена. Работата в трудни условия изисква надеждна и ефективна техника, каквато е тоталната станция M1. Тоталната станция М1 е компактна, лека и здрава, подходяща за всекидневна работа.

 

Доказана надеждност, точност и качество

 

Предлагат се два модела: с ъглова точност 2" и двустранен дисплей, както и модел с ъглова точност 5" и едностранен дисплей. И двата модела осигуряват обхват на измерване към единична призма до 3000м. и до 400м в безрефлекторен режим. Далекомерът на тоталната станция Trimble M1 дава възможност за високоточни измервания с по-голяма скорост, както към призми, така и в безпризмен режим. Оборудван с висококачествена оптика на Nikon, Trimble M1 осигурява яснота, качество и прецизност на образа. Тоталната станция Trimble M1 е стандартно оборудвана с интегрирана безжична Bluetooth връзка. Чрез тази връзка, потребителите могат да контролират инструмента, използвайки контролер Trimble TSC3 и полеви софтуер Trimble Access, като по този начин измерванията се съхраняват директно в полевия контролер Trimble TSC3, а потребителят разполага с пълната функционалност и гъвкавост на Trimble Access.

Тоталната станция Trimble M1 е лека, удобна, здрава и лесна за транспортиране. Включените в комплекта две презареждащи се Li-Ion батерии осигуряват надеждност дори и при най-продължителната полева работа.