официален дистрибутор на:
Trimble Spectra Precision Renishaw
 
 

Trimble Assistant

Изследователско проучване на пазара, проведено от службата по изследване на услуги Excellence group сочи, че само 65% от случаите се решават по време на първия контакт на клиента с поддръжката. Това означава, че 35% от случаите отнемат още ден-два, преди да бъдат решени. Това увеличава времето за разрешаване на проблеми и намалява удовлетвореността на клиентите.

Повишаването на ефективността на потребителската поддръжка на клиенти е от съществено значение за успеха на Вашата работа, тъй като допринася за по-високото ниво на удовлетвореност на клиента. Trimble Assistant е софтуерна услуга, която е като дистанционна поддръжка към по-следващо ниво. С днешните напреднали технологични продукти, описанието на проблема и диагностиката могат да бъдат предизвикателство, както и да отнемат време. Не винаги отсрещната страна има необходимите знания и ноу-хау за прилагане и инсталиране на поправки и усъвършенстване.

Поради тази причина, използването на технологии за дистанционна помощ, такава каквато е Trimble Assistant е необходимо, за да се подобри протичането на процесите.