официален дистрибутор на:
Trimble Spectra Precision Renishaw
 
 

Новини

"Солитех" АД с профил в LinkedIn

2018-01-25 16:56

 

"Солитех" АД вече и с профил в linkedin.com - https://www.linkedin.com/company/18449836/ .  Чрез него фирмата предлага още един портал, през който може допълнително да следите предлаганите от нас услуги и най-новите тенденции в сферата на геодезията, геотехниката, строителството и други.tl_files/About us/Artboard 1.png

Решение за проблеми при свързване с Windows Mobile Device Center

2017-09-21 12:29

Уважаеми клиенти,

 

Информираме Ви, че вече има решение за възникналите проблеми при съвместимостта на последните операционни системи на Microsoft с Windows Mobile Device Center (WMDC).

Създадено е приложение, което може да намерите на линка, посочен долу, чрез което промяната в регистрите се извършва автоматично и проблемът се разрешава. Инструментът се изпълнява и работи правилно само на компютри с операционна система Windows 10.

 

Кратко описание за работа:

 

1. Изтеглете инструмента, с име "WMDC Registry Update Tool",  от следния адрес: http://www.trimble.com/globalTRLTAB.asp?nav=Collection-75340

2. Стартирайте приложението с администраторски права.

3. Допълнителен прозорец ще потвърди, че инструментът е от Trimble Navigation и ще поиска вашето потвърждение за работа - изберете Да.

3. Ще се отвори команден прозорец и ще се покажат променените стойности в регистъра.

4. Натиснете, който и да е клавиш, за да излезете от приложението, след като приключите.


Предлага се употребяванa тотална станция Trimble M3

2017-08-08 11:09

M3

"Солитех" АД предлага за продажба употребявана тотална станция Trimble M3 с ъглова точност 5“ и безрефлекторен далекомер с обхват до 500 м.

Тоталната станция е с малки и компактни размери, разполага с безконечни микрометрични винтове, пълна буквено-цифрова клавиатура, лазерен отвес, цветен тъчскрийн дисплей, монохроматичен дисплей за работа във второ положение, USB порт за трансфер на данни от флаш-памет.

Инструментът се предлага с полеви софтуер Trimble Access на български език с пълна COGO функционалност (3D референтна линия, трасиране на повърхнини, пресмятане на обеми, работа с активен DXF, SHP, LandXML, RXL, изчисление и разделяне на площи и др.)

Комплектът включва две Li-Ion батерии, зарядно устройство, кабел за трансфер на данни и транспортен куфар.

На тоталната станция е извършена профилактика в нашия оторизиран сервиз и се предлага с 3 месечна гаранция.

Цена: 8900.00 лв. без ДДС.

Проблеми при свързване с Windows Mobile Device Center

2017-06-05 16:42

Уважаеми клиенти,

Информираме Ви, че последните операционни системи на Microsoft не са проектирани да бъдат съвместими с Windows Mobile Device Center (WMDC). WMDC може да не работи с наскоро пуснатата версия 1703 на Windows® 10 или всяка следваща версия на Windows 10.  

За повече информация и разрешаване на евентуалните проблеми, изтеглете прикачените инструкции.

 

Помощна инструкция при свързване_WMDC_Windows

Support Note_WMDC_Windows Connection Issues_0617

Технически семинар 2015

2015-10-02 16:42

В рамките на седмицата на Международния технически панаир 2015 в гр. Пловдив, на 02.10.2015 г. в Дома на науката и техниката (ДНТ) се проведе и техническия семинар на тема "Нови геодезически инструменти и технологии". Семинарът се организира от Федерация на научно-техническите съюзи /ФНТС/, Съюзът на геодезистите и земеустроителите в България /СГЗБ/ и Регионалната организация на НТС - гр. Пловдив. Сред фирмите, представящи новостите в геодезическите инструменти и технологии беше и "СОЛИТЕХ" АД с презентация на тема "Trimble - бързина и прецизност във всяко ваше измерване". Участие в събитието взеха още "Геокад 93" ЕООД, „Гео-Иванов“ ООД, „Метрисис“ ООД, „Геоплюс“ ЕООД, „IOES“ ЕООД и „Геокад Проект“ ЕООД.