официален дистрибутор на:
Trimble Spectra Precision Renishaw
 
 

Лазерни инструменти и системи за строителството Spectra Precision


От края на 2009 год. компанията „Солитех” АД е официален представител и на Spectra Precision® за България - отдавна утвърдена марка, известна с предоставянето на качествени продукти на пазара на строителните инструменти и системи. Богатата гама от аксесоари допълват портфолиото на Spectra Precision. Spectra Precision® предлага обширно портфолио от инструменти за хоризонтиране, позициониране и подравняване, както и готови решения в областта на външното и вътрешно строителство и подземните съоръжения. Солитех АД предлага богат асортимент от оптични лазерни нивелири, лазери за построяване на наклони, лазери за построяване на хоризонтални и вертикални равнини, точкови и линейни лазери, ръчни лазерни ролетки.

  • Външно строителство - Строителните инструменти за определяне на нива и подравняване на работната площадка, включват: лазерни нивелири, хоризонтални и вертикални лазери, лазери за построяване на наклон, лазерни приемници и оптични инструменти.
  • Вътрешно строителство - Предлагат се инструменти за подравняване и трасиране, които осигуряват скорост, точност и удобство. Включват се хоризонтални и вертикални лазери, преносими точкови лазери, линейни лазери и лазери за измерване на разстояния.
  • Подземно строителство - Подземни строителни инструменти за търговски и жилищни обекти - тръбни лазери и аксесоари, подходящи за употреба при тежки подземни условия.