официален дистрибутор на:
Trimble Spectra Precision Renishaw
 
 

FARO X130

  • Функционалност
  • Технически характеристики
  • Допълнителна информация

FARO Focus3D X130 СКАНИРАЩА СТАНЦИЯ

революционно и гъвкаво решение за широк кръг от приложения за сканиране


Скенерът FARO® Focus 3D X130 е многофункционален модерен 3D инструмент за лазерно измерване, подходящ за геодезисти, архитекти, строителни инженери, археолози, геопространствени специалисти, криминалисти и др.

  • Гъвкав и разходно-ефективен
  • Компактен и портативен
  • Интегрирана цветна камера за създаване на фотореалистични сцени
  • Интуитивен сензорен екран, идеален интерфейс за нови потребители

Най-евтиното 3D сканиращо решение на пазара e предназначен за широк кръг от приложения като:


Геодезия: улавяне на данни с висока разделителна способност за топографски карти, генериране на 2D и 3D CAD модели, измерване на разстояния, площи и обеми

Строително - информационен модел - BIM: За създаване на ефективен модел на сградата, чрез използване на конструктивни и архитектурни елементи в реалните им размери, както и действително оборудване. Проектира се с обекти, а не линии.

Промишлени обекти: Улавяне на точна екзекутивна документация на съоръжението за редизайн и реконструкция на проекти или за актуализиране на съществуващата документация на инсталацията в 3D.

Документация / Проверки: Извличане на данни от измервания и създаване на 3D модели, когато няма съществуващи CAD данни. Извършване на подробни проверки и сравнения на съществуващите модели, повърхности и точки от облаци.

Археологически обекти и културно наследство: Заснемане и документиране на исторически забележителности и обекти за съхранение и визуализация.

Местопрестъпления & Криминалистика: Бързо и щателно изследване на злополуки и местопрестъпления, включително по-реална цветна визуализация.