официален дистрибутор на:
Trimble Spectra Precision Renishaw
 
 

Trimble R8s GNSS

  • Функционалност
  • Технически характеристики

 

GNSS СИСТЕМА TRIMBLE R8s

СТАНДАРТ ЗА ВЪРХОВА GNSS ТЕХНОЛОГИЯ
 

 

Мощно GNSS решение с 440 канала и иновативна технология Trimble 360 за сателитно проследяване, в здрав корпус и ергономичен дизайн.

 

  • Конфигурируема GNSS функционалност - GPS, GLONASS, GALILEO, COMPASS (BeiDou)  
  • Иновативна технология за GNSS сателитно проследяване – Trimble 360
  • WUI за достъп и конфигуриране от разстояние
  • Възможност за работа като базова или подвижна станция, в зависимост от различните приложения

 

 

Trimble 360   - иновативна технология за сателитно проследяване

 

Системата Trimble R8s GNSS предлага на геодезистите най-иновативните постижения в технологиите са сателитно проследяване, разработени да осигурят още по-надеждно и точно позициониране. Trimble 360 е технология, която проследява сателитни сигнали от всички съществуващи и предвидени за реализация спътникови навигационни системи и е готова да посрещне все повече нараствашият брой сателити. Пълната GNSS функционалност позволява на геодезистите да разширят обхвата на своите RTK измервания в залесени или силно застроени територии, считани досега за неподходящи за GNSS измервания. Проектиран с мисъл за бъдещето, GNSS системата Trimble R8s е сигурна инвестиция за успешна реализация.

 

Гъвкав дизайн

 

В GNSS приемникът Trimble R8s са комбинирани широк набор от характеристики, които превръщат системата в една интегрирана и гъвкава конфигурация, която отговаря на изискванията дори и на най-сложните геодезически приложения и задачи. Приемникът предлага възможност за вграждане на радио-модем (TR/RX UHF), което позволява максимална функционалност независимо дали системата се ползва като подвижна или базова станция. Trimble R8s разполага и със собствен NTRIP кастър, който осигурява клиентски достъп до корекциите от базовата станция посредством интернет.

Интерфейсът Trimble Web UI елиминира необходимостта от пътувания за проверки и насторйка на приемниците. Благодарение на вградения в Trimble R8s WUI, Вие имате отдалечен достъп до информация със статуса на вашия приемник и можете да направите необходимите корекции или да преконфигурирате приемника от вашия офис. По същия начин можете да изтеглите данни за последваща обработка. Чрез Web UI пестите допълнителни разходи за пътувания за проверка и настройка.

 

Съвместими контролери

 

За да отговори на всички предизвикателства GNSS приемникът Trimble R8s е съвместим с всички полеви контролери на Trimble - Trimble Slate, Trimble TSC3, Trimble Tablet опериращи с полеви софтуер Trimble Access™.